Bryllup, Fræna, Vågøy kirke – Helge og Pernille

7. august var dagen til Helge og Pernille, og jeg og Maja var så heldig å få være der som deres bryllupsfotografer. Dagen startet med at Pernille gjorde seg klar på Salong Wi-To som ligger på Bølgen kjøpesenter i Elnesvågen. Selve vielsen fant sted i Vågøy kirke. Det ble en utrolig flott dag på alle måter. Middag og fest ble hold på Vonheim Grendahus som var flott pyntet for anledningen.

Tusen takk for en koselig dag sammen. Under kommer noen bilder fra dagen etterfulgt av ett slideshow.

helge_pernille01.jpghelge_pernille02.jpghelge_pernille03.jpghelge_pernille04.jpghelge_pernille05.jpghelge_pernille06.jpghelge_pernille07.jpghelge_pernille08.jpghelge_pernille09.jpghelge_pernille10.jpghelge_pernille11.jpghelge_pernille12.jpghelge_pernille13.jpghelge_pernille14.jpghelge_pernille15.jpghelge_pernille16.jpg

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Henrik Kreilisheim - Superflotte bilder, Terje!! Du er så dyktig det du gjør! Alltid like gøy å se bildene dine 🙂

  • Anette Lawrence - wow.. så flotte bilder! Elsker spesielt der hvor hun klemmer noen som tydeligvis betyr mye for henne. Det utrykket i øynene og tåren som renner … helt fantastisk. flott fanget!

    -Anette

ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

WANT TO SEE MORE?

Follow me on Instagram

DROP US A LINE!

terje@terjeaamodt.com

tel: +47 917 49 685

© 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved