Bryllup | Myrbostad kirke |Vonheim | Jeanette & Frank

9. juli var jeg og Maja så heldig å få ta turen til Fræna og Myrbostad kirke for å forevige den store dagen til Frank og Jeanette. Det ble en dag fylt med smil og latter. De ønsket å ta noen bilder hjemme hos seg selv, så etter en flott vielse kjørte vi opp i Rødalen for å ta bilder av hele familien.

Middag og fest ble holdt på Vonheim Grendahus som var flott pyntet for anledningen.

Tusen takk Frank og Jeanette for en kjekk dag sammen.

Under kommer noen utvalgte bilder fra dagen, etterfulgt av ett slideshow.

Å husk: følg gjerne med på FACEBOOK  siden min, eller SUBSCRIBE for oppdateringer.

bryllupsbilder_bryllupsfoto_0001.jpg

bryllupsbilder_bryllupsfoto_0002.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0003.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0004.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0005.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0006.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0007.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0008.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0009.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0010.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0011.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0012.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0013.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0014.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0015.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0016.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0017.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0018.jpgbryllupsbilder_bryllupsfoto_0019.jpg

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Jeanette - Kjempe fine bilder. Vi er dere evig takknemlige for at dere
    var med oss. Hilsen Jeanette og Frank

  • Elisabeth - Hvem synger sangen du har har på slideshowet til Linda og Frank?

Menu