Bryllup | Angvik Gamle Handelssted | Torun og Yngve

Torun + Yngve = SANT

16. juli var Yngve og Torun sin store dag.

Jeg har kjent Torun siden vi begynte i første klasse sammen på barneskolen i Angvik. Vi var en liten klasse på bare tre stykker, så det var derfor ekstra stas å bli spurt om jeg kunne være fotograf i bryllupet deres. Forberedelser, vielse, middag og fest fant sted på Angvik Gamle Handelssted. Ett nydelig sted hvor det er lett å skape god stemning. Det ble en fantastisk dag, og solen skinte om kapp med brudepar og gjester. Etter en stemningsfull vielse i det nyoppsatte Galleriet var vi så heldig å få ta bilder i en flott hage like ved hotellet.

Tusen takk Torun og Yngve for at vi fikk være med dere denne her dagen. Gleden var fullt og helt på vår side 🙂

Under kommer noen favoritter fra dagen etterfulgt av ett slideshow, og du må gjerne legge igjen en hilsen i » add comment» feltet under. Det syns de helt sikkert er hyggelig.

Å husk: følg gjerne med på FACEBOOK  siden min, eller SUBSCRIBE for oppdateringer.

bryllup_angvik_gamle_handelssted_0001.jpg

bryllup_angvik_gamle_handelssted_0002.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0003.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0004.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0005.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0006.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0007.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0008.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0009.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0010.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0011.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0012.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0013.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0014.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0015.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0016.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0017.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0018.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0019.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0020.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0021.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0022.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0023.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0024.jpgbryllup_angvik_gamle_handelssted_0025.jpg

5 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Ann Berit Fra Smøla ;o))Hei!!
  Sitter her helt målløs..for ett brudepar, dere STRÅLTE!!!
  Helt hærlig.
  Klem
  Ann Berit

 • Brita ArnevikFantastiske bilder – av et fantastisk brudepar.
  Har stor sans for utrolig kreativ fotografering.
  🙂
  Mange skal få se! 🙂

 • Ann ThereseUtruli fine bilda, heilt rørt æ! Nydelie folk, fantastiske omgivelsa å en knaillbra fotograf!

  Torun & Yngve, dåkk sjer like ferrælska ut som da dåkk møttes. Æ minnes godt den tia Yngve kom å «kidnappa» Torun da vi damerne va ut på byn :o)

 • GudnyEt så fint par, og en så flink fotograf skal det letes lenge etter 🙂
  Tusen takk for at dere «deler ut» bildene:)

 • RandiÅÅÅÅ så fine bilde, husk at du skal ta bilde i mitt neste bryllup;)))

ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

WANT TO SEE MORE?

Follow me on Instagram

DROP US A LINE!

terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved