Isklaring i Norge | Svøu i Åmotan | Ice Climbing In Norway

Sist helg var jeg så heldig å få ta turen til Oppdal for å ta isklatrebilder av Joakim Eide og Erik Solseth Roan. To veldig trivelige karer som driver nettsiden Alpinist.no

Under kommer noen bilder fra lørdagen, da de to klatret Svøu ( WI5) i Åmotan. Svøu er et majestetisk skue med sine 120 meter fra topp til bunn, og det at selve hovedfossen nå ikke var frosset , var med på å skape litt ekstra stemning for dagen.

isklatring_oppdal_joakim_erik_0001.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0002.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0003.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0004.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0005.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0006.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0007.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0009.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0010.JPGisklatring_oppdal_joakim_erik_0011.JPG

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Julio CésarExcellent!! Brrrr

ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

WANT TO SEE MORE?

Follow me on Instagram

DROP US A LINE!

terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved