Adam Ondra på Romsdalshorn

Ikke hver dag en får æren av å være guide for verdens beste klatrer, men i går var det akkurat det jeg og Rannveig fikk lov å gjøre. Vi tok med oss Adam Ondra og fotografen hans Petr med en tur opp Norveggen på Romsdalshorn. Da vi startet å gå fra Vengedalen låg tåka tykk og vi hadde nesten null sikt på anmarsjen. Heldigvis kom vi over tåka da vi kom på bandet, og vi fikk en super og uforglemmelig tur opp Norveggen.

Under kommer noen bilder fra turen.

romsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0001.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0002.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0003.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0004.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0005.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0006.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0007.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0008.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0009.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0010.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0011.JPGromsdalshorn_adam_ondra_rannveig_aamodt0012.JPG

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

  WANT TO SEE MORE?

  Follow me on Instagram

  DROP US A LINE!

  terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved