Romsdalseggen på sykkel | Ekstremsykling

Hei alle sammen. Pga av stor interesse for bruk av bildene i den opprinnelige blog posten, har jeg nå tatt vekk mesteparten av bildene. Igjen er kun noen teasere. Tusen takk til alle som har kommentert og likt bildene. Bildene blir snart å se igjen, så følg med 🙂

Etter å ha sett den fantastiske videoen The Ridge med Danny Macaskill, ble jeg supergira på å finne noe tilsvarende her hjemme. Romsdalseggen skulle vise seg å være ett godt alternativ. For å komme opp på ryggen er det en god del bæring og trilling av sykkel, men når det først er unnagjort er det mye fin og eksponert sykling langsmed eggen. Tusen takk til Magnus Espeland som gjerne syklet de mest utsatte pasasjene både to og tre ganger før fotografen sa seg fornøyd. Under kommer litt inspirasjon til alle dere som enda ikke er klar for å legge vekk sykkelen for vinteren.

romsdalseggen_sykkel_0020.JPG

romsdalseggen_sykkel_0001.JPG

romsdalseggen_sykkel_0024.JPG

7 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

 • Gudrun Herje LangsethUtrule flott, Terje!!

 • Terje Aamodttakk for det Gudrun

 • Bjørn Thomas MelhusNydelige bilder, fra et fantastisk område. 😀

  Er jo lett å bli lurt til å tro at dette er en knalltur, men jeg regner med at normalruta er minst like knotete som familieruta, som jeg testa i 2011. Da gikk vi motsatt vei, opp fra Åndalsnes (det var et slit) og kom ned i Vengjedalen. Mye bæring, men også mye fantastisk sykling. Hvordan var det å sykle ned til Åndalsnes med den nye trappa på plass?

 • Terje AamodtHei Bjørn. Tror jeg vil anbefale å gå fra Vengedalen. Vi hadde en en god del bæring, men samtidig mye flott sykling ned mot åndalsnes. Det går å sykle deler av trappa, men noe av det er i groveste laget.

 • Bård SoggeSupert dupert, Terje!!
  Flotte bilder!

 • Einar LandreUtrulig fine bilder. Har sett videoen The ridge, og naturen er jo hakket kvassere i Romsdalen. Kan ikke si annet enn «Well done»

 • Mikkel Soya BølstadFantastisk kule bilder, Terje!

ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

WANT TO SEE MORE?

Follow me on Instagram

DROP US A LINE!

terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved