Fram⎜Reklamefotografering⎜Reklamefotograf

Har tatt bilder til den nye profilen til Møre og Romsdal Fylkeskomune sitt kolletivtilbud som nå heter Fram. Bildene blir nå brukt i annonser, på hjemmesiden deres, i rutetabeller osv. Du kan også se mange av bildene hengende stort på ferga mellom Sølsnes og Åfarnes. Under kan du se noen av bildene som ble tatt for prosjektet.

fram_reklamefotografering_0001.JPGfram_reklamefotografering_0002.JPGfram_reklamefotografering_0003.JPG

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

WANT TO SEE MORE?

Follow me on Instagram

DROP US A LINE!

terje@terjeaamodt.com

tel: +47 917 49 685

© 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved