Bryllupet til Lisa & Daniel i Ålesund⎟bryllupsfotograf Ålesund

I fjor fikk jeg nok en gang gleden av å være bryllupsfotograf i Ålesund og for en dag det skulle bli. Etter vielsen i Borgund Kirke kjørte vi ut til Molnes for fotosession. Været viste seg fra sin beste side og vi kunne ikke drømt om bedre forhold for å ta bryllupsbilder en det vi fikk. Sol, lett skydekke og litt vind – perfekt for å få liv i sløret – er alt jeg kan håpe på før en dag med bryllupsfotografering. Etter at vi var ferdig å ta bilder tok vi turen til Vardehuset. Veldig stilig var det at de hadde brukt Alice in wonderland som tema for pyntingen og det er lenge siden jeg har sett noe så gjennomført som det her.

Under kommer noen bilder fra dagen etterfulgt av ett slideshow. Husk å slå på fullskjerm 🙂

Lisa og Daniel; tusen takk for en fantastisk dag sammen. Det var utrolig gøy å fotografere bryllupet deres 🙂

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

WANT TO SEE MORE?

Follow me on Instagram

DROP US A LINE!

terje@terjeaamodt.com

tel: +47 917 49 685

© 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved