Bryllup i Molde⎟Gildehallen⎟Hanne Sofie & Øyvind

Våren nærmer seg og jeg kjenner jeg begynner å glede meg til bryllpsesongen tar til for fult igjen. Her kommer noen bryllupsbilder etterfulgt av ett slideshow fra sist sommer, fra ett av bryllupene jeg fotograferte i Molde. Hanne Sofie og Øyvind giftet seg i Myrbostad kirke og hadde festen på Gildehallen i Molde. Der sørget «Gossa Per» for god mat og stemning.

Husk å få med deg slideshowet fra den fantastiske dagen deres 🙂 Tusen takk for at jeg fikk lov å være der og dele dagen med dere.

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

WANT TO SEE MORE?

Follow me on Instagram

DROP US A LINE!

terje@terjeaamodt.com

tel: +47 917 49 685

© 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved