Bryllupsbilder fra Juvet landskapshotell i Valldal

Juvet landskapshotell i Valldal må være en hver bryllupsfotograf sin drøm når det gjelder sted for å ta bryllupsbilder. Lanskapshotellet ligger fantastisk til ved elva i tunet til Burtigarden på Allstad. I fjor hadde jeg gleden av å få ta turen dit for å forevige dagen til Christian og Irmelin som valgte å ha både vielse og fest der. Det ble en nydelig dag, og vi rakk akkurat å bli ferdig å ta bryllupsbildene og komme oss inn på låven hvor festen skulle være, før regnet kom. Tusen takk for at jeg fikk dele den flotte dagen med dere Christian og Irmelin. Det var veldig kjekt. Under kommer noen favoritter fra dagen.

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

  WANT TO SEE MORE?

  Follow me on Instagram

  DROP US A LINE!

  terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved