the

BLOG

Bryllupsfotograf i Kristiansand⎜Bryllupet til Tina & Winjar

I fjor hadde jeg gleden av å få være bryllupsfotograf i Kristiansand i bryllupet til Tina og Winjar. De giftet seg i Oddernes kirke og hadde festen på Søgne gamle prestegård. Det ble en uforglemmelig dag med mye smil og latter. Under kommer noen favoritter fra dagen som jeg håper kan være til inspirasjon og glede. Tusen takk Tina og Winjar for at jeg fikk være bryllupsfotografen deres.

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Follow me on Instagram

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking HERE

  I'd love to hear from you

   

  terje@terjeaamodt.com

  tel: +47 917 49 685

  Adr: Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra.

  Org.nr. NO 993753793 MVA

   

  © 2020 Terje Aamodt Photography. All rights reserved