Bryllup i Angvik⎜Angvik Gamle Handelssted

Ett av favorittstedene mine her hjemme å fotografere bryllup, er i Angvik på hotellet Angvik Gamle Handelssted. Her har jeg hatt gleden av å være bryllupsfotograf mange ganger og det er alltid kjekt å ta turen. Det fine med Angvik Gamle Handelssted slik jeg ser det, er at her slipper du å reise noe sted. Alt er samlet på ett sted, logistikken blir enkel og en kan bare konsentrere seg om å nyte dagen.

Under kommer noen utvalgte bilder fra bryllupsdagen til Anja og Florian. Anja gjorde seg klar i spa avdelingen mens Florian hadde siste forberedelser på hotell suiten. Vielsen ble holdt i kapellet mens middag og fant sted i Angviksalen på hotellet.

Tusen takk Anja og Florian for at jeg fikk være fotografen deres, Dere er aller tiders og jeg storkoste meg på jobb sammen med dere.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

  WANT TO SEE MORE?

  Follow me on Instagram

  DROP US A LINE!

  terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved