Bryllup i Kristiansund⎜Morten & Louise

Louise og Morten hadde seremoni ute og giftet seg på øya Innlandet i Kristiansund . Hun og forlover hadde gjort seg klar på Norlandet og overrasket Morten med å ankomme vielsen i en gammel seilbåt.

Etter vielsen var det innslag av dans før vi tok turen ned til sjøen for å ta noen flere bryllupsbilder av bare brudepar og forlovere.

Middag og fest ble holdt på Thon hotel Kristiansund som ligger idyllisk til med utsikt over sundet i Kristiansund.  Etter at kveldsola hadde bidratt med ett fantastisk skue over byen var det tid for fest til langt på natt.

Louise og Morten – dere er to helt fantastiske personer som det er veldig lett å bli glad i og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk gleden av å forevige dagen deres. Gleder meg også til å bli bedre kjent med dere i fremtiden 🙂

Under kommer noen favoritt bryllupsbilder fra dagen.

 

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

  WANT TO SEE MORE?

  Follow me on Instagram

  DROP US A LINE!

  terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved