Bryllup i Geiranger⎜Bryllupsfotografering

Her kommer noen bryllupsbilder fra ett lite og koselig bryllup i Geiranger. Geiranger er kanskje ett av favorittstedene mine og fotografere bryllup, og når en er så heldig med været som vi var den her dagen er det vanskelig å se for seg ett vakrere sted og feire bryllup. Josef og Carola hadde tatt turen fra Sverige for å vie seg i Geiranger og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk ta turen og forevige dagen deres. Under kan du se noen utvalgte favoritter fra dagen.

 

wedding images Geiranger

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

  WANT TO SEE MORE?

  Follow me on Instagram

  DROP US A LINE!

  terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved