the

BLOG

Bryllup i Geiranger ⎜ Bryllupsfotografering

Her kommer noen bryllupsbilder fra ett lite og koselig bryllup i Geiranger. Geiranger er kanskje ett av favorittstedene mine og fotografere bryllup, og når en er så heldig med været som vi var den her dagen er det vanskelig å se for seg ett vakrere sted og feire bryllup. Josef og Carola hadde tatt turen fra Sverige for å vie seg i Geiranger og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk ta turen og forevige dagen deres. Under kan du se noen utvalgte favoritter fra dagen.

 

wedding images Geiranger

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Follow me on Instagram

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking HERE

  I'd love to hear from you

   

  terje@terjeaamodt.com

  tel: +47 917 49 685

  Adr: Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra.

  Org.nr. NO 993753793 MVA

   

  © 2020 Terje Aamodt Photography. All rights reserved