the

BLOG

Bryllupsfeiring på Håholmen⎜Henning & Iren

Henning og Iren viet seg en vakker sommerdag i Hustad kirke som ligger idyllisk til ute ved storhavet ikke så langt fra Atlanterhavsveien. Etter en flott vielsen, tok vi en avstikker ned i fjøra for å ta noen bilder av det nygifte brudeparet før turen gikk videre til Geitøya. Her ble vi hentet av vikingskipet Kvitserk som tok oss over til Håholmen.

På Håholmen ventet alle gjestene, og det ble servert forfriskninger og sjampanje på brygga. Middag og fest ble holdt inne på sørnaustet. Utpå kvelden var vi så heldig å få tid til noen kveldsbilder av brud og brudgom før sola takket for seg.

Tusen takk Iren og Henning for at jeg fikk gleden av å være fotografen deres 🙂 Det var en sann glede å få være sammen med dere og forevige dagen deres.

Under kommer noen utvalgte bryllupsbilder fra Håholmen.

 

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Follow me on Instagram

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking HERE

  I'd love to hear from you

   

  terje@terjeaamodt.com

  tel: +47 917 49 685

  Adr: Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra.

  Org.nr. NO 993753793 MVA

   

  © 2020 Terje Aamodt Photography. All rights reserved