the

BLOG

Bryllup i Stryn⎜Aiste & Vadimas

Aiste og Vadimas kommer fra Litauen, men valgte å feire bryllup i Stryn siden det er her de bor. De hadde samlet noen nære venner og fikk en dag full av latter og kjærlighet. Etter vielsen på tinghuset tok vi turen til et vatn.  Der hadde de forberedt en egen liten seremoni hvor de ga løfter til hverandre.

Tusen takk for at jeg fikk gleden av å være fotografen deres.

 

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Follow me on Instagram

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking HERE

  I'd love to hear from you

   

  terje@terjeaamodt.com

  tel: +47 917 49 685

  Adr: Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra.

  Org.nr. NO 993753793 MVA

   

  © 2020 Terje Aamodt Photography. All rights reserved