Bryllup i Stryn⎜Aiste & Vadimas

Aiste og Vadimas kommer fra Litauen, men valgte å feire bryllup i Stryn siden det er her de bor. De hadde samlet noen nære venner og fikk en dag full av latter og kjærlighet. Etter vielsen på tinghuset tok vi turen til et vatn.  Der hadde de forberedt en egen liten seremoni hvor de ga løfter til hverandre.

Tusen takk for at jeg fikk gleden av å være fotografen deres.

 

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

  WANT TO SEE MORE?

  Follow me on Instagram

  DROP US A LINE!

  terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved