Bryllup i Molde⎜Siv & Torgeir

Siv og Torgeir kunne nok ikke drømt om en bedre dag og feire bryllup i Molde på en det den de fikk i fjor sommer. Molde viste seg fra sin aller beste side og sola skinte om kapp med brudeparet. Etter en flott vielse i Røbekk kirke tok vi en tur ned til Retiroparken for å ta noen bilder av bare brudeparet. Det fine været vi hadde gjorde det til en lek å være ute å ta bilder og det skadet heller ikke å ha det spektakulære Molde panoramaet som bakteppe når en skal ta bryllupsbilder.

Middag og fest ble holdt på Gildehallen ved Romsdalsmuseet og her sørget Gossa-Per i Solems selskap og catering for å diske opp med god stemning og fantastiske retter.

Under har jeg prøvd og plukke ut noen favoritter fra dagen, men siden det var så mange fine ble det tungt å velge den her gangen :-)..

Tusen takk Siv og Torgeir for at jeg fikk æren av og forevige den flotte bryllupsdagen deres. Det var en stor glede å få være sammen med dere den her dagen.

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking the image.

  WANT TO SEE MORE?

  Follow me on Instagram

  DROP US A LINE!

  terje@terjeaamodt.com tel: +47 917 49 685 © 2017 Terje Aamodt Photography. All rights reserved