the

BLOG

Bryllup i Austrått⎜Austrått gård⎜Hilde og Morten

Bryllup i Austrått.

Noe av det jeg syns er kjekkest med bryllupsfotografering og fotografering generelt, er at jeg får bli kjent med så mange nye mennesker og at jeg får anledning til å reise oppleve nye steder rundt om i Norge og verden. Jeg hadde aldri vært på Austrått før, så da Hilde og Morten spurte om jeg ville komme og forevige bryllupet deres der, var jeg ikke nevneverdig tung å be.

Hilde og forloverene hennes startet dagen med å gjøre seg klar hos Trend frisør på Libra senteret. Etter vielsen i Ørland kirke spaserte vi ned til sjøen og Autråttlunden for å ta noen ekstra bryllupsbilder av bare brudepar og forlovere.

Middag og fest fant sted på en låve på Austrått gård som var nydelig pyntet for dagen. Austrått gård som ligger idyllisk til rett ved siden av Austråttborga – som er en gammel norsk herregård ved Trondheimsfjorden med en historie som strekker seg mer en 1000 år tilbake i tid –  må være det perfekte sted og holde bryllupsfest for de som ønsker seg koselig atmotsfære i landlige omgivelser. Her kan man senke skuldrene, slappe av og bare nyte dagen sammen med brudepar, familie og venner.

De gangene jeg er med hele dagen og fotograferer bryllup, prøver jeg altid – dersom det er mulig –  å få med brudeparet på en liten fotoshoot rett før solen går ned. Da er lyset ekstra flott og en kan få tatt unike bryllupsbilder som ikke er mulig å gjennskape på dagtid. Den her dagen passet det perfekt og vi rakk akkurat og få tatt noen kvelds bilder før sola forsvant ned bak en åskam.

Tusen takk Hilde og Morten for at jeg fikk æren av forevige bryllupsdagen deres. Det var veldig kjekt 🙂

Under kommer noen favoritter fra dagen.

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Follow me on Instagram

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking HERE

  I'd love to hear from you

   

  terje@terjeaamodt.com

  tel: +47 917 49 685

  Adr: Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra.

  Org.nr. NO 993753793 MVA

   

  © 2020 Terje Aamodt Photography. All rights reserved