the

BLOG

Fjellbryllup på Noreheim⎜Norefjell⎜ Karine & Håkon

Fjellbryllup

Sist sommer var jeg så heldig å få ta turen til Norefjell for å ta bryllupsbildene til Karine og Håkon. Stedet de hadde valgt – for å feire den flotte bryllupsdagen – var Noreheim. Noreheim er en tradisjonsrik seter som ligger nydelig til i hjertet av Norefjell. Ett perfekt utgangspunkt for ett uforglemmelig fjellbryllup. Siden alt foregikk på samme sted, så var det lite tid som gikk vekk i reise. Det gjorde det også enkelt å få bilder av både brud og brudgom som gjorde seg klar og det første møtet de i mellom..

Vielsen hadde de ute, på en liten høyde midt på tunet. Flinke musikere gjorde for at det ble en helt uforglemmelig opplevelse og være til stede og se brudeparet gi sitt ja til hverandre.

Etter vielsen trakk alle inn og betjeningen på Noreheim leverte førsteklasses service og sørget at alle koste seg til langt på kveld.

Tusen takk Karine og Håkon for at jeg fikk gleden av å være til stede og feire fjellbryllup sammen med dere. Det var en dag som jeg kommer til å huske lenge.

Under kan du se noen utvalgte bilder fra dagen.

 

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Follow me on Instagram

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking HERE

  I'd love to hear from you

   

  terje@terjeaamodt.com

  tel: +47 917 49 685

  Adr: Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra.

  Org.nr. NO 993753793 MVA

   

  © 2020 Terje Aamodt Photography. All rights reserved