the

BLOG

Bryllup i Langevåg – Bryllupsfotograf Ålesund

Har som mål for 2020 om å bli flinkere til å oppdatere hva jeg driver med her på bloggen. Så i den forbindelse tenkte jeg det kunne være fint å starte med å vise bryllupsbilder fra ett bryllup i Langevåg som jeg var så heldig å få være bryllupsfotograf i. 

Bodil og Kristoffer viet seg på kaia i Langevåg en nydelig dag i juli. De hadde middag og fest på utsikten inne på Devoldfabrikken. Devoldfabrikken tilbyr stemningsfulle selskapslokaler som egner seg kjempefint til bryllup, og det var inspirerende å gå rundt der og ta bryllupsbilder. 

En av fordelene når brudepar ønsker at jeg skal være med hele dagen – fra forberedelsene til festen seint på kveld – er at vi får masse tid til å ta bilder. Tid til å ta oppstilte bilder, men ikke minst tid til å fange alle de små og store øyeblikkene som skjer gjennom dagen. Det er mye som skjer på bryllupsdagen og når jeg er med hele dagen, får jeg ofte fanget øyeblikk som brudeparet selv ikke har fått med seg. 

Den her kvelden ble det en nydelig solnedgang og fikk vi tatt oss en tur ut og lekt oss med kveldslys og blits.

Tusen takk Bodil og Kristoffer for at der ønsket å bruke meg som bryllupsfotograf i bryllupet deres. Det var veldig kjekt å bli kjent med dere, og nå som jeg sitter og lager ferdig den her posten fra dagen, så strømmer minnene på 🙂

Under har jeg plukket ut noen favoritter fra dagen + at jeg har satt sammen ett slideshow. 

Lyd og bilder sammen skaper gjerne god stemning, så jeg anbefaler å se slideshowet 🙂

Her kan du se slideshow fra bryllupet 🙂

Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg
Bryllupsfoto Langevåg, Bryllupsbilde Langevåg


0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Follow me on Instagram

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking HERE

  I'd love to hear from you

   

  terje@terjeaamodt.com

  tel: +47 917 49 685

  Adr: Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra.

  Org.nr. NO 993753793 MVA

   

  © 2020 Terje Aamodt Photography. All rights reserved