the

BLOG

Bryllup på Eventyrlige Skaret⎟ Skarstua

Siv og Roar feiret bryllup på eventyrlige Skaret – Skarstua. Under kan du se hvordan albumet deres ble seende ut. Jeg ønsker at brudepar skal sitte igjen med ett fantastisk sluttprodukt. Ett produkt som jeg er trygg på at de kommer til å like og kan være stolte av. Det er for gjort at bildene blir liggende på en harddisk, så derfor har jeg begynt å inkludere album i de fleste pakkene mine. Dette er nydelige album som er håndlaget med ett stort utvalg av muligheter. Mange av brudeparene mine har gitt gode tilbakemeldinger på at de synes det er kjekt å ha et alum som kan ha liggende fremme.

Dagen startet med at Siv og forloveden gjorde seg klare på Chagu i Elnesvågen. Vielsen var på Tornes Fjordcamping i ett telt som var satt opp for anledningen. Været var ganske utrygt denne dagen, men vi var heldige og fikk oppholdsvær under både vielse og fotoseanse. Etter vielsen gikk ferden til Eventyrlige skaret Skarstua for god mat, underholdning og fest. Takk for en flott dag sammen med dere Siv og Roar!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  Follow me on Instagram

  ROMSDAL EKSPONERT/EXPOSED

  ROMSDAL EXPOSED is a collection of Terje Aamodt’s unique images of climbers, skiers, cyclists, BASE jumpers and runners in the wild and beautiful mountains of Romsdal. It’s accompanied by text by Iver Gjelstenli. You can order it by clicking HERE

  I'd love to hear from you

   

  terje@terjeaamodt.com

  tel: +47 917 49 685

  Adr: Fursetvegen 115, 6631 Batnfjordsøra.

  Org.nr. NO 993753793 MVA

   

  © 2020 Terje Aamodt Photography. All rights reserved