Click here to [close]

norge bryllupsfotograf

Frei fotograf

Frei fotograf Terje Aamodt bryllupsfoto tar bryllupsbilder på Frei, Kristiansund, Averøy, Strumsnes, Tingvoll, Gjemnes og Eide. Vår Frei fotograf har en fotojournalistisk tilnærming til bryllupet der han følger dere hele dagen og dokumenterer det som skjer gjennom dagen. På denne måten kan han være der det skjer, når det skjer og fange alle de små og store øyeblikkene dere imellom.

Frei bryllupsfotograf

Frei bryllupsfotgraf Terje Aamodt bryllupsfoto vet hvor viktig bryllupsdgen er for mange og mener derfor det er viktig at den blir foreviget på en så god måte som mulig. Vår Frei bryllupsfotograf har derfor spesialisert seg innen bryllupsfotografering for å kunne gi dere best mulig resultat. Hans stil gir bilder fulle av kontrast, liv og kjærlighet. Frei har masse flott natur å by på, med mange nydelige plasser å ta bilder. Dette er noe vår Frei fotograf vet å utnytte, og som også kommer til utrykk i bildene hans.

Bryllup på Frei

Dersom dere går med planer om å feire bryllup på Frei, så ikke nøl med å ta kontakt med vår Frei fotograf i dag. Vi kjenner området godt og kan være med å finne mange flotte plasser for bryllupsfotografering. Kontakt oss i dag!