Click here to [close]

norge bryllupsfotograf

Sandvika

Sandvika fotograf Terje Aamodt bryllupsfoto tar på seg bryllupfotografering i Sandvika og områder rundt som Oslo, Drammen, Bærum, Asker, Klemetsrud, Oppegård. Vår Sandvika fotograf leverer bilder fra bryllupsdagen som dere kan være stolte av. Vi prøver å la våre bilder gjenspeile den flotte atmosfæren som gjerne preger den store dagen. Vi vil være tilstede hele dagen, fra forberedelser til festen derpå. Dette for at mest mulig skal bli dokumentert.

Sandvika bryllupsfotograf

Sandvika bryllupsfotograf Terje Aamodt bryllupsfoto kan når som helst komme til Sandvika og forevige bryllupsdagen deres. Vi leverer bilder utenom det vanlige. Våre bilder er levende, spennende, og fanger øyeblikkene dere i mellom.

Bryllup i Sandvika

Går du med gifteplaner og trenger en fotograf, enten det er i Sandvika kirke, Lommedalen kirke, Østerås kirke, Jar kirke, Bryn kirke, Helgerud kirke, Tanum kirke, Haslum kirke eller en anen plass, så ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan når som helst komme til ditt bryllup i Sandvika. Ring gjerne for en uformell samtale, og hør om dette er noe som passer for akkurat dere.