Det er en nydelig sensommerdag på Mørekysten, og vi befinner oss ytterst mot havgapet ved Hustadvika. Her har Sudi og Sondre samlet venner og familie fra nært og fjernt for å feire bryllup på Hustadvika Gjestegård. Sol og vindstille er ikke hverdagskost her ute, så for de som ikke hadde vært her før ble det en helt spesiell opplevelse. Forberedelser, vielse, middag og fest ble holdt på Gjestegården. Det gjorde at gjestene fikk god tid til å slappe av og nyte dagen sammen med brudeparet. Utpå kvelden ble det en fantastisk solnedgang, og vi rakk akkurat å ta noen bilder før sola forsvant ned i horisonten. 

Etterpå var det fest. Her føler jeg vi fra Norge har noe å lære, for sjelden har jeg fotografert en så fest og danseglad gjeng

Mange av gjestene hadde reist langt for komme til Hustadvika. For at brudeparet skulle få mest mulig tid sammen med gjestene, bestemte vi oss for å ta mesteparten av bryllupsbildene noen dager senere. 

Det ga oss mulighet til å ta bryllupsbilder som ville vært umulig å få til på selve bryllupsdagen, og vi ble enig om å ta de på en fjelltopp. Bonus for min del var at jeg fikk meg en ny topp som jeg aldri hadde vært på før. Er det noen som greier å se hvor vi endte opp med å ta fjell bryllupsbildene?  

Sudi og Sondre. Det var super kjekt å få dele noen flotte dager sammen med dere og jeg ønsker dere alt godt for fremtiden 🙂

Under kommer noen utvalgte bilder fra Sudi og Sondre sitt bryllup på Hustadvika Gjestegård.