Siv og Roar feiret bryllup på eventyrlige Skaret – Skarstua. Under kan du se hvordan albumet deres ble seende ut. Jeg ønsker at brudepar skal sitte igjen med ett fantastisk sluttprodukt. Ett produkt som jeg er trygg på at de kommer til å like og kan være stolte av. Det er for gjort at bildene blir liggende på en harddisk, så derfor har jeg begynt å inkludere album i de fleste pakkene mine. Dette er nydelige album som er håndlaget med ett stort utvalg av muligheter. Mange av brudeparene mine har gitt gode tilbakemeldinger på at de synes det er kjekt å ha et alum som kan ha liggende fremme.

Dagen startet med at Siv og forloveden gjorde seg klare på Chagu i Elnesvågen. Vielsen var på Tornes Fjordcamping i ett telt som var satt opp for anledningen. Været var ganske utrygt denne dagen, men vi var heldige og fikk oppholdsvær under både vielse og fotoseanse. Etter vielsen gikk ferden til Eventyrlige skaret Skarstua for god mat, underholdning og fest. Takk for en flott dag sammen med dere Siv og Roar!