Kjekt å få være bryllupsfotograf i Oslo 🙂

For noen uker siden var jeg i Oslo og fotograferte bryllupet til Julie og Endre. De skulle egentlig feire bryllupet sitt på Bortistu Gjestegård i Storlidalen, men pga. restriksjoner endte de opp med å flytte bryllupet til Oslo. Det å planlegge bryllup er en stor oppgave for mange og er noe som krever mye tid og tankevirksomhet. De fleste bruker mange måneder, kanskje til og med år på å planlegge og forberede til den store dagen, så det å skulle flytte og planlegge nytt sted for bryllup -på så kort tid som de hadde til rådighet – er mildt sagt imponerende.

Selv om jeg hadde gledet meg til å fotografere bryllup i Storlidalen var det kjekt å få ta turen til Oslo

Dagen startet med for at Julie og forlovere gjorde seg klar på Thon Hotel Opera i sentrum. Etter en flott vielse i Grefsen kirke var vi heldig å få nydelig ettermiddagslys utenfor kirken og vi fikk tatt mange av bryllupsbildene der.

Middag og fest ble holdt på Festningen restaurant

Julie og Endre.. Tusen takk for at jeg fikk gleden av å få være bryllupsfotograf i Oslo og forevige den flotte dagen deres. Det var veldig kjekt og dere er alle tiders og være sammen med.

Under kommer noen favorittbilder fra dagen.

Ønsker du å se flere bryllupsbilder fra Oslo som jeg har tatt tidligere, så kan du gjøre det her:

Bryllup på Losby Gods

Bryllup i Oslo, Gamle Aker Kirke, Schafteløkken

Og ikke minst.. skulle du trenge en bryllusfotograf i Oslo er det bare å ta kontakt. Jeg kommer gjerne og foreviger dagen deres 🙂

[pp_gallery id=»9360″ style-id=»__full-size-images__»]